THE SUN’S IN YOUR EYES, THE HEAT IS IN YOUR HAIR

Het seizoen laat zich de komende dagen van haar warmste kant zien. Tijd om luchtige stoffen in lichte tinten tevoorschijn te halen. Ik vind het mooi en tijdloos om earthy en neutrale kleuren te dragen. Zo combineerde ik met deze outfit beige, offwhite en cognac-kleurige details. Kleuren die de zon absorbeert. Stijlvol en functioneel.

Ik ben dol op dit matchy-setje. Het bestaat uit een gilet en shorts in ivoor kleur. Het maakt niets uit wat je onder de outfit combineert. Zelfs als je het met een t-shirt draagt, kan het elegant doen lijken. Ik koos vandaag voor een rib shirt. Maar het kan zeker goed met een witte linnen blouse, zwarte turtleneck, gestipte blouse etcetera..

Ook draag ik mijn ecru kleurige sandaaltjes. Ze zijn minimalistisch en klassiek. Geloof het of niet, maar ze lopen heerlijk! De bandjes om mijn voeten en hielen geven zodanig steun, dat ze goed aan mijn voet sluiten en ik goed kan doorstappen!

Op dit moment is niet alleen de zomer en mijn outfits die mij goed doen laten voelen. Ook bevind ik me momenteel in het, juiste moment en juiste plek. Ik ontmoet mooie mensen, heb daarmee goede gesprekken. En kan doen wat ik leuk vind en nodig heb om mijn gevoel te voeden. Het kan heel eenvoudig zijn. Bijvoorbeeld, ik ben vaak nieuwsgierig waarvoor mensen tattoo’s zetten en of deze een betekenis hebben. Heb er zelf geen, maar laatst had ik even vlug een gesprek. Ze had “Geluk” op haar arm laten tatoeëren. Ik vroeg het waarom erachter. “Omdat ik het belangrijk vind om anderen gelukkig te zien.” Ik had geen tijd om door te vragen maar het zei me al genoeg. Het is gewoon fijn als er mensen zoals haar op de wereld rondlopen. Zo puur en inspirerend kan een mens zijn. En gelijk had ze…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s