A TASTE OF SUMMER

Ik mocht mezelf weer intens gelukkig prijzen om mijn vierentwintigste lente te vieren met zomerse temperaturen. Het was weer tijd om kledingstukken te dragen waarvan je hoopt dat ze nog vaak genoeg uit de kast mogen dit seizoen. Flaneren in je mooiste items om vervolgens plaats te nemen op het terras bij je lievelingsplekje in de stad. Hopelijk beloofd dit zo’n fijn seizoen.

Ik ben maar liefst 3 dagen vrij geweest waarin ik de zon met mijn hele ziel en zaligheid kon aanbidden. Deze foto’s zijn gemaakt op de maandag van Pasen. Ik koos er deze dag voor om mijn roestbruin kleurige two-piece set aan te trekken. Het is een heerlijk luchtige stof en als je jumpsuits onhandig vind net zoals ik, dan bieden two piece setjes de uitkomst!

Ik was deze week uitgenodigd op het bloggersevent van Anne&Max in Breda. Ontzettend gezellig om andere bloggers te ontmoeten die dezelfde interesses delen en geen nee zullen zeggen tegen een fijn stukje taart met een goede cappuccino. De ochtend stond in het teken van de nieuwe zomer menukaart. Ook werden we verrast met gerechtjes die je als lunch kunt gaan bestellen deze zomer periode. Van een veggie-club die dit seizoen in een zomers jasje is gestoken tot een vegan chocoladetaartje waarin zelfs courgette verwerkt zit.

Ontzettend leuk neergezet en over elk ingrediënt die gebruikt wordt, is nagedacht en zit een verhaal achter. Ik vind dat interessant en onderscheidend, gezien ik zelf ook van wat diepgang houd, haha ;). Het lekkerste vond ik toch wel de shake gemaakt van watermeloen, rode vruchten, munt en yoghurt. Zó fris en zomers. Wat niet nieuw is, maar zeker benoemenswaardig is, is dat je in plaats van koemelk, bijvoorbeeld je cappuccino kosteloos kunt bestellen met haver- , soja- , kokos- , of amandelmelk. In veel zaken betaal je een toeslag van soms 50 cent of meer. Is nog niet veel, maar het is toch fijn dat als je voorkeur naar plantaardig gaat, dit nog leuk blijft ook.

De chai-latte van Anne&Max is echt de beste. Op de nieuwe menukaart staat zelfs een iced variant… Ik ga terug. Heel snel!

Ik hoop dat de aangenamere temperaturen binnenkort weer terug zullen keren. Na regen komt altijd zonneschijn. Letterlijk en figuurlijk.

X Miranda

Een gedachte over “A TASTE OF SUMMER

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s