A FLORAL LINEN SUIT STORY

Het staarde naar me. Het riep op een bepaalde manier mijn naam. Maar ik negeerde het. Ik liep door. Want “Nee, Miranda. Jij zult geen kledingstukken met een print aanschaffen!” was de afspraak die ik met mezelf had gemaakt. Tot ik die belofte een aantal dagen voor even verbrak, want daar zag ‘ie me weer. Ik kon er niet omheen. Dit gebloemde pak van linnenmix in okergeel met ecru- en bruintinten hoort schijnbaar bij mij…

Zeker een keer of 4 heb ik mezelf in weten te houden en zelfs toen ik met mijn beste vriendin in Antwerpen ging winkelen een week of 2 geleden, kan ik nog citeren dat ik zei; “Ik vind dit pak heel erg leuk, maar ik ga hem niet kopen want ik raak printjes toch beu.” Daar zit dan ook een kern van waarheid en ik was dan ook van plan om mijn garderobe qua stijl de minimaliseren en tijdloos te maken.

Maar deze keer gunde ik mezelf om een opvallende eyecatcher als dit pak, aan te schaffen.

Zodra de temperaturen buiten in de aangenamere dubbele cijfers terecht komen, het buiten naar lente ruikt en de dagen weer langer worden, kan ik niet wachten om los te gaan met zomerse stofjes zoals linnen. Dit pak is van een linnenmix. Het bevat linnen en viscose.

Ik vind de kwaliteit van linnen altijd zo zomers en vrouwelijk. Het is dan ook niet erg als het kreukt, dat hoort bij het karakter van linnen.

Nu droeg ik op mijn outfit nog een mijn wollen cognac-roest kleurige winter mantel, gezien het deze dag slechts 11 graden was. Het zonnetje liet zich gelukkig wel zien.

Ik kan niet wachten tot de temperaturen oplopen en ik in dit pak kan flaneren zonder jas!

x Miranda

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s