THE SUN WILL COME UP, THE SEASONS WILL CHANGE

“Toch fijn, als het zonnetje weer vaker gaat schijnen. Maar de andere seizoenen mogen er ook zijn, anders waardeer je het mooie weer vervolgens ook niet.” Ik citeer zo ongeveer een onderdeel van een gesprekje wat ik laatst had. Ik ben het daar zó mee eens. Ik kan heel erg genieten als het weer veranderd in vooral veel zonneschijn. Laatst liep ik een andere route naar huis omdat ik in de verte een mooie bloesem boom in vol ornaat zag bloeien. Deze details die de lente perfect weergeven, maken mij blij.

Je zag het niet vaak, ik in een jeans. En dat nu ook 2 blogposts op rij. Toch ga ik de laatste tijd steeds vaker voor een jeans; meestal een flared- of mom variant. Deze flaredjeans heb ik gecombineerd met een stevige jeans blouse met daaronder, as you can see, een wit coltruitje. Dat maakt deze outfit op z’n seventies. Ik houd best van een beetje retro. 🙂

Ik heb deze set niet als set gekocht. Sterker nog, de items zijn van twee verschilende merken! De blouse had ik vorig jaar al gekocht en de jeans afgelopen winter. Het was toeval dat deze twee perfect bij elkaar combineren en dat pakte best goed uit!

x Miranda

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s