SPRING, YOU ARE LOVED

Toen het een paar weken geleden nog sneeuwde, zou je niet verwacht hebben dat nu de lente voorzichtig om de hoek kwam kijken. Maar de lente is heel erg welkom. Niet alleen lente buiten, maar ook lente in mijn hart.

Ik kan zo genieten van die zachte temperatuurtjes. Dat het niet te warm is, maar ook niet te koud. Dat de zon schijnt en die je warm houd in je uitgekozen outfit, want mijn linnen blazer met coltrui zijn voor deze weersomstandigheden de perfecte combinatie.

Ik draag niet vaak een jeans, maar als ik het doe zorg ik dat ik items draag die enigzins matchen zodat het niet een casual bedoeling zal worden. Zo kleuren de slangenprint laarsjes mooi met het zwart uit de coltrui en met het beige van de blazer. Ook laat ik de gouden elementen terugkomen in sieraden, ceintuur en schoudertas.

Zodra de lente in de lucht hangt, bloeit er ook iets vanbinnen. Ik voel me stukken fijner wanneer de donkere sombere dagen verdwijnen. Wat ik mooi vind aan de early spring periode is dat je de zonsopgang om 8 uur ‘sochtends nog kunt meemaken en dat zien transformeren in een mooie zonnige dag. Ik kan genieten van een mooi gekleurde lucht met blauw/roze tinten en de strepen die vliegtuigen soms heel kunstzinnig achterlaten.

Ik wens jullie een heel mooi begin van de lente, ondanks dat het weer zo veranderlijk nog kan zijn misschien. Daarom moet je extra genieten van de momenten waar mogelijk dat het daadwerkelijk mooi weer is. Of eigenlijk gewoon altijd genieten. Weer of geen weer.

Miranda

x

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s