FESTIVE DECEMBER DAYS

Of we het willen of niet, het laatste hoofdstuk van 2018 is begonnen en laten we er nog wat van maken want het dit jaar leek weer in een zucht voorbij te gaan! Goede voornemens doe ik niet aan, wél had ik vorig jaar afgesproken om goed te zijn voor mezelf. Is gedeeltelijk gelukt en dat ga ik voortzetten!.

Deze dagen staan altijd in het teken van de zoveelste chocoladeletter in ontvangst nemen, het onsteken van de eerste kerstlichtjes, het kopen van cadeautjes en het eten van oliebollen van de Hollandse gebakkraam die al weken veel te vroeg zijn plek heeft ingenomen op een plein in je woonplaats. Het heeft allemaal wel wat.

Voor de komende winter die ons nog te wachten staat, zal deze teddy jas mijn grote vriend zijn. Hij is heel warm en past goed in mijn kleurenpalet die ik aanhoud in mijn garderobe.

Ik voel me fijn in outfits waarvan ik denk dat ze tijdloos zijn. Zo combineer ik deze geruite broek met zandkleurige accenten in combinatie met winters wit. Aan m’n voetjes draag ik m’n fake slangenleren laarsjes.

Afgelopen zomer had ik vaak mijn strooien handtas of mijn cognacbruine schoudertasje van Massimo Dutti bij me. De afgelopen maanden hangt deze zwarte klassieker aan mijn schouder. Door het tijdloze karakter draag ik deze nu het meest bij me.

Ik draag nu ook vaker minimalistische sieraden. Zo sieren de afgelopen dagen deze oorbelletjes mijn oorlelletjes.

Ik wens je een mooie december maand en geniet van de opbouwende sfeer zo naar de feestdagen toe. (Meestal is dat nog het leukste dan de feestdagen zelf 🙊)

Miranda x

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s