SEPTEMBER STYLE FORECAST

Als de mode van het herfst/winter seizoen net zo prettig zal zijn als die van lente/zomer, dan komt het mijn shopsessies wel weer ten goede wat mij betreft. Ik verwacht herfstige tinten met kans op invloeden vanuit de 70’s/80’s!

Bron: Mango, H&M

De items die afgebeeld staan op bovenstaand staan op het moment op mijn wishlist.

1. CORDUROY

Een flared corduroy in een lichte kleur staat bij mij op nummer 1. Omdat ik voorzichtig ben met trends volgen, kies ik voor beige omdat ik denk dat ik die kleur dan volgend najaar ook nog kan dragen. De corduroy trend is in allerlei kleuren te krijgen, voornamelijk lichtroze, roestbruin en donkergroen.

Bron: Pinterest

2. FLARED JEANS

Een invloed uit de jaren 70-80 zijn de flare jeans. Ze waren er afgelopen seizoenen al, maar niet zo aanwezig als aankomend seizoen! Mijn voorkeur gaat uit naar een donkerblauwe variant in jeans. Omdat ik niet zo’n spijkerbroekenfanaat ben, is donkerblauw een veilige en klassieke keuze. Ik zou deze dan met een clean witte blouse dragen.

Bron: Mango, H&M

3. CHECKED PRINTS

Ruitjes, in allerlei soorten, kleuren en maten. Mijn favoriet van dit seizoen is het ruitje met, hoe kan het ook, beigetinten! Grijze ruitjes zagen we voorgaande seizoenen al, mogen nog steeds, maar voor de verandering zou ik er nog een beige ruitje aan toe willen voegen! De leukste manier om ruitjes te combineren is door een two-piece/co-ord setje te maken. Dat kan doormiddel van een blazer met een pantalon te combineren in precies dezelfde print en kleur, maar ook door een bijpassende top met pantalon te combineren.

Bron: Zara, H&M

4. TWO-PIECE SETS

Om nog terug te komen op de two-piece sets van nummer 3, is hieronder te zien op wat voor manieren de sets gedragen worden. Je ziet ze dus veel met ruitjes, maar ook in effen kleuren. Ook de structuren verschillen, zo kun je dus ook een two-piece set hebben van fijn gebreid rib stof. Zolang de stoffen maar hetzelfde zijn voor de ultieme two-piece set.

5. BOOTS

Mijn witte enkellaarsjes van afgelopen voorjaar mogen mee dit seizoen. Ik zou ze zelfs knie-hoog kunnen aanschaffen want ook dat past helemaal bij de 70’s-80’s invloeden. De leukste manier om een kniehoge laars op te laten vallen, vind ik door er een losvallend effen recht jurkje op te dragen. Je benen lijken dan optisch langer en de laarzen worden een statement van je outfit! Zie hieronder mijn favoriete kleurtjes van deze herfst/winter!

Bron: Zara, Mango

Augustus loopt bijna op zijn eind, het werd tijd om me te verdiepen waar de modewinkels zich dit seizoen mee zullen vullen. Begin deze maand werd me gevraagd wat de trends zouden zijn, ze had gedacht dat ik het wel zou weten. Eerlijk wist ik het gewoon niet te vertellen en dat vond ik teleurstellend van mezelf omdat ik graag hierin vooruit loop. Maar desondanks denk ik dat ik het voor mezelf met deze blogpost redelijk goed heb gemaakt!

Miranda x

2 gedachtes over “SEPTEMBER STYLE FORECAST

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s