COMFORT ZONE

Comfort zone. Je kunt het zien als een gevoel waarin je je prettig en oké voelt. Of dat het een iets te safe place is en je er buiten wilt gaan treden. Een haat-liefde verhouding voor dat woord en de betekenis er achter. Hoe vaak er de voorbije jaren ons wordt verteld dat we uit onze comfort zone moeten treden want “Great things never came from comfort zones.” Nou, ik kan je zeggen dat ik met die uitspraak eens en voor altijd gebroken heb.

Want hóezo zouden we volgens die uitspraken die er rondom de comfort zone zijn, per see buiten die fictieve cirkel moeten treden? Wat als we ons nu juist prettig voelen in die comfort zone? Het is niet voor niets dat de comfort zone, comfort zone heet lijkt mij.

Buiten je comfort zone treden betekend eigenlijk je grenzen opzoeken. Iets wat ik tijden lang ook wel gedaan heb. Misschien heb ik het ook wel niet op de juiste manier aangepakt. Misschien moest ik destijds ook wel mijn grenzen opzoeken, maar ook van tijd tot tijd terug naar mijn veilige haven, de comfort zone. Daar zit het verschil in.

Ik ben erachter gekomen dat buiten je comfort zone treden niet betekend dat je dingen moet doen die je op lange termijn een onrustig gevoel geven en je uiteindelijk kunnen uitputten. Ik heb voor mezelf beslist of ik bepaalde stappen neem buiten die comfort zone en wanneer ik veilig wil blijven. Beiden is oké!

Ik voel niet meer de druk om het altijd buiten de grenzen te zoeken en doe wat op het moment zelf goed voelt. Heus ben ik niet altijd te soft voor mezelf. Soms moeten de schouders er eenmaal even ergens onder gezet worden ookal voelt dat soms niet aangenaam. Maar soms hoeft dat dus ook niet. Die comfort zone heeft me geleerd goed voor mezelf te zijn en te zorgen. In mijn ogen is die comfort zone dus echt wel ergens goed voor!

We gaan weer over op het onderdeel “outfit”

Toepasselijk bij het onderwerp, draag ik mijn oversized crisp white shirt. Perfect als je voor een clean look als deze wilt gaan. Of als je niet goed weet wat voor outfit je aan wilt trekken, is zo’n wit overhemd een goede go-to outfit. Ik houd het tijdloos en eenvoudig, maar maak het naar eigen smaak af met accesoires en make up, zodat het niet té comfortabel word 😉

Miranda x

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s