SUIT UP FOR SUMMER

We zitten al weer even over de helft van 2018. Ze zeggen dat er veel gebeurd in een jaar tijd, dat cliché is ook zo. Ik geloof dat ik in de afgelopen 7 maanden wel zo drastische persoonlijke veranderingen heb doorgemaakt, dan in heel mijn drieëntwintig jaar jonge bestaan..

Ik denk sowieso al veel over dingen na. Maar nu nog diéper. Ik verkies diepgang boven small mind. Maar ik weet wanneer ik moet stoppen, want het kan soms ook best vermoeiend zijn. Over dingen filosoferen moet geen gepieker worden.

Ook maak ik me een heel stuk minder druk om dingen waar ik zelf geen invloed op heb of waar ik niets aan kan veranderen. Een bekend gegeven, maar soms niet makkelijk uit te voeren als je er voor komt te staan. Maar als het je eenmaal lukt, geeft dat zoveel meer ruimte in je hoofd en zo omring je jezelf met vooral positieve energie. “Zweverig, Miranda..” I know, is het ook min of meer.

Maar ik ben er nog niet hè. Still learning, still growing. Ik weet ook niet of er een bepaald punt is dat je kunt bereiken waarop je denkt “Nu weet ik alles wat ik toen niet wist.” Wijsheid komt met jaren en je maakt telkens nieuwe visies en doelen. Met dat in mijn gedachte, leef ik meer in het hier en nu. Er is geen eindstreep, geen top van de berg. Elke dag wordt vervolgd met een nieuwe dag waarop je niet weet wat het brengt. En tussendoor moet je een beetje gezellig leven. Dus ik maak wat van elke dag denk ik maar.

De doelen die ik voorheen had, zijn van tafel. De Miranda van hooguit 3 jaar geleden, is niet meer. Mijn geluk en innerpeace staan op nummer 1. Ik adviseer dan ook een ieder om altijd bij zichzelf af te vragen waar die gelukkig van word. Blijf het doen en neem geen genoegen met minder dan je waard denkt te zijn. Met álles.

Dan nu; about the outfit..

Tijdens de zoektocht naar een gelukkigere Miranda, ben ik mijn gevoel voor stijl niet kwijt geraakt. Alhoewel ik mijn stijl wel aan het minimaliseren ben (dan heb ik het helaas niet over de aantallen in kleding die ik bezit) blijf ik me wel houden aan chic and classy. Denk vooral aan minder prints, minder uiteenlopende kleuren.

Vooral deze zomer, hijs ik me maar al te graag in linnen! Zo draag ik voor deze fotoreeks een linnen wide leg pantalon en een utility jasje. Je kunt het dragen als blousje maar om het iets gekleder en interessanter te maken, droeg ik er een cami top onder in een zelfde kleur. Het is origineel geen matching two-piece set. Het jasje en de pantalon matchten per toeval zo goed bij elkaar. Wat een geluk zeg.

Ook zijn deze leather shoulderbag and me haast onafscheidelijk. Het was liefde op het eerste gezicht. En ondanks de prijs, vond ik toch dat ik in hem moest investeren. We zijn nu bijna 1 maand samen. Dikke mik.

Ik schrijf de laatste tijd dus ook meer over wat mij bezig houdt, dan enkel alleen over de outfits die ik draag. Het bevalt me wel eigenlijk en hopelijk leest het voor jou ook fijn. Jij die dit nu gelezen heeft, dankjewel! ❤

Miranda x

4 gedachtes over “SUIT UP FOR SUMMER

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s