ZOMER IN DE ZOMER

Toen kwam de zomer, een aantal weken geleden en is ‘ie blijven plakken. Alright, hold on please. Want op dit soort dagen voel je je altijd net iets meer happy dan op momenten als je ‘sochtends je rolgordijntje optrekt en er boze donderwolkjes aan de hemel hangen. Laten die vooral voorlopig wegblijven. We zullen voorlopig de zon aanbidden en ons vitamine D behoefte op peil houden.

Voor deze zomerse periode heeft je look natuurlijk baat bij een passende outfit. Nu de gewoontes wat zomer in Nederland betreft, 360° gedraaid zijn, was ik daar dus niet op voorbereid. Ik durf het haast niet zeggen als modediertje zijnde, maar ik heb nauwelijks zomerse items in mijn kast hangen. Ofja, hád. Inmiddels heb ik daar een beetje verandering in gebracht door dit goede excuus te gebruiken om mezelf te voorzien van tops en jurkjes.

De outfit die ik op de foto’s draag, was gelukkig al wel in bezit, sinds Nederland zich naar de Evenaar heeft verplaatst. Dit is mijn go-to zomer outfit. Linnen blouse met embroidery details en een beige shorts. High-waists zijn mijn favoriet. Deze is perfect om je taille te benadrukken en doordat de pijpjes los over je billen vallen, tekent de stof ook absoluut niet. Wat voor oncharmant ondergoed je ook aan hebt, je ziet níks erdoorheen.

Een strooien tas is nu ook helemaal anno 2018. Zonder pompommetjes of kraaltjes, not my cup of tea. Gewoon plain en klassiek. Ik neem hem overal mee naartoe; werk, strand, stad. Groot genoeg voor allerlei lady like stuff en een mooi zomer accessoire.

Zoals de titel aangeeft, is het echt zomer in de zomer. Ik geniet daar echt van en voel me daardoor veel beter, wie niet? Voorlopig is voorspelt dat dit nog wel aanhoudt. Heerlijk. Enjoy these july days. ☀️

Miranda x

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s