QUE SERA SERA WHATEVER WILL BE WILL BE

Mindset veranderen en weer helemaal op nul beginnen. Nieuwe start. Het kan zo verfrissend zijn. De titel is van een oeroud liedje, maar het omschrijft heel goed hoe ik nu om ga met dingen in het leven. Oh dat klinkt zwaar, maar valt best mee als je “Que Sera” toepast, in veel situaties.

Waar ik eerst alles perfect voor ogen wou hebben, heb ik nu zoiets van wat komt dat komt. Je kunt van te voren niet uitstippelen hoe alles loopt. Heb de afgelopen jaren gezien hoe alles totaal anders kan lopen, zowel minder leuk als harstikke positief.

Denk ook niet dat we altijd moeten willen weten hoe dingen kunnen lopen. In het hier en nu leven is iets waar ik op het moment mijn weg in aan het vinden ben. Doormiddel van een meditatie, even bij jezelf “inchecken”. Je hoeft namelijk niet altijd aan te staan en constant op social media om maar niets te missen.

Op de foto’s draag ik mijn lievelingsblazer van het moment. Het perfecte go-to item om een outfit voor deze tijd van het jaar af te maken! De laatste tijd draag ik veel oversized kleding, heb niet veel te verbergen, voel me er alleen wel comfortabel in. Wél aangepast op mijn stijl. Zo zal ik er meestal (zeg maar vaak) een pantalon onder dragen en opvallende oorbellen. Ook ontbreekt dat rode lippenstiftje niet!

X Miranda

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s