MILAAN

Precies wat ik nodig had. Die paar dagen Milaan die het verschil maakten in over hoe ik mij de afgelopen tijd heb gevoeld. De puzzelstukjes van het cliché dat je rijker wordt van reizen, vielen op z’n plek.

In tegenstelling tot voorgaande reizen, heb ik voordat we naar Milaan vertrokken, nauwelijks iets voorbereid. De controlfreak in mij een beetje verloren in de loop van de voorbije maanden en me overgegeven aan de “flow”. De enige voorbereiding die ik trof was het regelen van een parkeerplek op schiphol en opzoeken hoe we het beste met de metro in Milaan konden reizen.

Niet alles liet ik aan het toeval over, zo plande ik mijn outfits en wist ik wel wát er te zien zou zijn in Milaan, het punt die ik wil maken is dat ik niet meer dagelijks een strakke planning wil maar gewoon overal per toeval tegenaan lopen en daar wat rondhangen. Hoofd leeg. Genieten van wat je ziet.

De zomervakantie moet nog gepland worden maar de vibe in Italië beviel me wel. Dus wie weet zien ze ons in September terug. Of niet. We kijken wel.

Miranda x

2 gedachtes over “MILAAN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s