CELEBRATING TWO YEARS OF CHIC AND CLASSY

2016. In de maand mei, is modediertje.com geboren! Mijn blog blaast figuurlijk 2 kaarsjes uit. Voor deze feestelijke aangelegenheid, wil ik er deze blogpost aan wijden. A trip down memorylane om even terug te blikken om waar het allemaal om begonnen is!

Hoe kwam ik erbij om modediertje.com deze naam te geven? Toen ik 17 was werkte ik voor een kledingwinkel. Deze had een tuniek met een opgedrukte tekst namelijk “Fashionanimal”. Ik vertaalde het letterlijk naar het Nederlands en daar kwam “Modediertje” uit. Verder niks meer mee gedaan, buiten het feit dat we dit tuniekje destijds Modediertje bleven noemen, is dit woord ergens achterin de bovenkamer verdwenen tot 2016 dus. Alhoewel..het is me altijd bijgebleven. Want in de tussentijd schoten de mode- en stijlblogs als paddenstoeltjes uit de grond.

Het was mei 2016. Ik wou iets wat écht van mezelf was, iets waar ik ontspanning in vind, waar ik mijn creatieve ei kwijt kon. Dus ik besloot het er toch voor te gaan. Had tenslotte ook een spiegelreflexcamera waarmee ik goede foto’s zou kunnen publiceren. Bovendien het kleinste kamertje van het huis puilde uit (nog steeds..) van kleding. En enigzins een eigen stijl gecreëerd op het gebied van kleding. Schrijven verging me ook prima. Ik had dus allerlei middelen tot mijn beschikking om modediertje.com de lucht in te gooien. En zo gezegd, uiteindelijk dus gedaan!

Mijn stijl heeft een ware revolutie ondergaan. Door alle jaren heen. De laatste 5 jaar ben ik het meest van klassiek gaan houden. Het liefst ook tijdloos. Ik heb gecombineerd met diverse prints. Ook had ik veel bloemenprints en andere arty blousjes in mijn garderobe. Maar dit soort prints raakte ik gauw beu merkte ik. Daarom kies ik tegenwoordig zorgvuldiger en kritischer voor kledingstukken waarvan ik denk “Hmm.. dit vind ik vast over 3 jaar nog steeds leuk.” En zo blijft mijn garderobe enigzins op elkaar afgestemd qua stijl. Op de foto’s draag ik mijn polkadot midi dress. De polkadot is naast de streepjes, mijn lievelingsprint. Classy, tijdloos en vrouwelijk!

Ik hoop dat ik nog voor een hele lange tijd kan schrijven voor Modediertje.com! Happy blog-birthday to me! 🎉

X Miranda

2 gedachtes over “CELEBRATING TWO YEARS OF CHIC AND CLASSY

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s