23 LENTES

Het is weer zo ver. De twintigste van April nadert, tijd om weer te verjaren. Voor de drieëntwintigste keer. Wat een geluk dat het ontzettend mooi weer is. En dat ik vrij kan zijn. Er staan leuke dingen op de planning.

De foto’s zijn geschoten in 1 van de knapste straatjes van Breda. Natuurlijk is het 365 dagen per jaar hartstikke fijn om in Breda rond te struinen, maar op dit soort zonnige dagen des te meer! Het is er gezellig druk en er hangt een fijne vibe op de terassen. Ookal woon ik niet in de stad, er zijn voelt als thuis komen.

Voor deze zonovergoten dag, hijste ik mezelf in deze heerlijke blouse. Het is een mix van katoen en linnen. De kwaliteit is zo fijn en linnen is weer helemaal on trend. Perfect voor lente dagen als deze, alhoewel de dag nogal zomers aan deed, was de blouse niets te warm. Sinds een aantal jaren geef ik helemaal niets meer om zonbruin worden. Ik werd nooit egaal bruin en in 2013 heb ik mijn scheenbenen zo ernstig laten verbranden door de zon dat deze daardoor vocht gingen vasthouden. Daarom maakt het me ook niets uit als ik mouwtjes draag of een wat langere broek. Wel vind ik het belangrijk dat het luchtig draagt, dus dan graag wijdere kledingstukken en natuurlijke stoffen doen het altijd goed met zomerse temperaturen.

3 weken geleden ging de schaar weer in mijn haar. As you can see is het weer stukken korter, er ging toch zeker een centimetertje of 10 af. De lengte is fijn, mijn haar is zo gestyled met de föhnborstel en mijn haar voelt dikker aan als het korter is. Ik heb sinds 1,5 jaar een kapster naar mijn hart gevonden die pre-cies weet wat ik altijd met mijn haar wil. Zo’n kapster gun ik iedereen.

Enjoy these sunny days, they don’t last forever.

X Miranda

2 gedachtes over “23 LENTES

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s