ALL WHITE EVERYTHING

Het is een van de vele trends die spring/summer season 2018 rijk is: WIT! En ik ben fan! Waar ik eerst veel van wit vermeed, mag ik nu witte laarsjes, zonnebrilletjes met wit detail en crisp white shirts dragen. Niet dat ik dat zonder de trend-van-het-moment niet zou doen, maar heb mezelf eigenlijk ook niet voor niets modediertje genoemd dus dan wil je ook wat. Notabene zouden bovenal witte laarsjes niet eens te koop zijn zonder deze trend dus lang leve SS18!

Trend 1 – Witte schoenen

Voor sommigen even wennen of zelfs een beetje heftig, van die witte jongens aan je voeten. Maar ze zijn echt een statement onder je outfit en ze geven je outfit net dat beetje extra wat ie nodig heeft. Wit is echt het nieuwe zwart en is leuk onder elke kleur! Wit wint het alleen net niet van zwart als het gaat om wandelingen in het bos, lopen door de modder (waarom zou je ook, maar ik zeg het alleen even..) , festivals omgeven van zand en gras (just don’t). Maar er zijn nog een tal van andere gelegenheden waar je met je witte schoeisel wél zorgeloos kunt paraderen.

Trend 2 – Crisp white shirt

Of in de volksmond genoemd: het witte overhemd. Hij is nooit echt uit de mode geweest maar dit seizoen staat ie toch net wat meer in de spotlights. Eindeloos combineerbaar maar mijn favoriete combi is toch altijd op mijn geliefde pantalons. Eroverheen of erin gestopt, het is ook maar net wat de hoogte van de pantalon toe laat. Oversized vindt ik ze op z’n mooist. Maar dat is persoonlijk. Ook de materialen zijn uiteenlopend. Zelf heb ik ze het liefst in een combinatie van zijde en katoen. Die combi is chic en comfortabel.

Trend 3 – Accescoires

Nu kun je ook nog eens flink uitpakken als je zou willen met de accesoires die in overvloed zijn uitgevoerd in wit dit seizoen. Ik beperk het toch maar enkel tot een zonnebril met wit detail. Trends gaan uiteindelijk ook over en je kunt erin doorslaan als je zou wilen.. dus vandaar dat ik het bij een paar witte items houd. Neemt niet weg dat ik ze niet leuk vind. Zo is de trend van de geometrie in oorbellen al een aantal seizoenen aanwezig en daar zijn in veel collecties van merken ook een witte variant van.

Trend 4 – White denim

Skinny, flared of loose fit, wat jij wilt. Mijn voorkeur gaat uit naar een loose fit model omdat ik deze gewoon het prettigst vind zitten. Ook mag je dit seizoen van je witte jeans een co-ord setje maken doormiddel van een wit denim jasje toe te voegen. Breek de outfit wel met een andere kleur anders kun je een schilders look creëren en dat is niet helemaal wat je voor ogen had. Voor de mensen die net een stapje verder willen, combineer de witte denim met een crème kleurige trui/shirt. Waarvan je in eerste instantie zou denken dat dit foeilelijk combineert en haast pijn zou doen aan je ogen van het vloeken, kijk je er nu met een andere blik tegenaan. Echt. Maar op onderstaande foto combineerde ik deze met mijn 70’s geïnspireerde blouse en een oversized zwarte blazer. Love it!

X Miranda

2 gedachtes over “ALL WHITE EVERYTHING

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s