OUTFIT | BREATHING IN SNOWFLAKES

Mooier kon het haast niet, sneeuw in December. Net nu je je aan het voorbereiden bent op de feestdagen, je de kerstboom weer mag optuigen, cadeautjes gaat kopen en plannen aan het maken bent hoe je deze fijne dagen door gaat brengen, kleurde Nederland ook nog eens mooi wit als voorproefje.

Deze tijd van het jaar vind ik het gezelligst. Zo deed ik onlangs mee aan een winactie van Mödstrom, een Deens dames kledingmerk. Je moest je ultieme kerst herinnering omschrijven en dat was alles wat je ervoor hoefde te doen. Inclusief je kleding maat door geven want er viel uiteraard een erg leuk jurkje te winnen. Normaal gesproken doe ik nooit mee met winacties want “ik win toch nooit wat”  Maar raad eens wie er 3 dagen later bericht kreeg.. lucky me! Ik verwacht binnenkort dus een fijn jurkje vanuit Denemarken.  Aanschouw de winnende kerstherinnering hier onder.

Met dit weer kan een warme jas niet ontbreken. Deze jas kocht ik vorig jaar omdat destijds een camelcoat nog ontbrak. Het is een warme zware wollen jas die je echt goed warm houd. Hieronder droeg ik mijn recent geshopte fluwelen gestreepte top. Hij is van Zara en is een mooie statement op mijn all time favourite pantalons. Het fluweel is on trend en de streepjes zijn tijdloos.

De eerste sneeuw kiekjes van dit jaar zijn dus geschoten en hopelijk niet de laatste want de wereld ziet er toch wel magisch uit bedekt met zo’n laagje sneeuw.  Ook het feit dat je omgeving wit gekleurd is, geeft meer rust in je foto en meer focus op wat je wilt laten zien. Voor deze foto’s maakten we weer gebruik van de 50mm lens.

Geniet allemaal van de voorpret richting de feestdagen, ga ik ook doen! ✨

X Miranda

5 gedachtes over “OUTFIT | BREATHING IN SNOWFLAKES

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s