OUTFIT | COLD DAYS, COATS AND CORDUROY

Het lijkt al hartstikke winter met de koude temperatuurtjes van de afgelopen dagen. Onze wollige warme wintermantels zijn op deze dagen absoluut niet te missen. Het liefst draag ik dan ook veel laagjes. Gemixte printjes en verschillende stoffen om meer diepte in de outfit te creeëren. How I love winter time. ❄

Onder deze fijne diep donkerblauwe mantel, draag ik mijn satijnen floral blazer. Gecombineerd met een basic gestreepte col. Ik hou ervan when floral meets graphic.

Ook heb ik een broek van corduroy aan mijn kleding collectie toegevoegd. Zwarter dan fluweel ribstof bestaat haast niet. Het is een 7/8 model ook dus ideaal als je de broek wilt combineren met een laarsje en daarin een print-kousje, want als je vaker blogposts leest, merk je dat ik bovenstaande graag doe!

Uiteraard hoort bij een blauwe mantel ook een passende tas. Deze kocht ik afgelopen zomer. Het is een chic model met een gouden knip. Er zitten meerdere vakken in waardoor je er vanalles in kwijt kunt. Dat willen wij vrouwen graag.                                Ook draag ik er lak moccasins onder met een zwart fluwelen strik.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s