OUTFIT | THERE IS A SHADE OF RED FOR EVERY WOMAN

There is a shade of red for every woman. Een uitspraak van mijn all time favourite icoon Audrey Hepburn. Deze tint rood is mijn lievelings. Hét perfecte rood. Niet te donker en niet te fel of oranje-achtig. Ook nog eens hartstikke tijdloos. Ik draag de jas graag als statement van mijn outfit, het liefst items eronder die mooi afsteken zoals zwart wit of juist kledingstukken met roodtinten eronder. Matchy-matchy is soms ook zo mijn ding.

Ik draag hieronder mijn knuffelbare black velvet laarsjes met daarin kousjes met een stip motiefje.

Vandaag had ik weer eens een vrije woensdag. Ik vond het tijd om deze eerste novemberdag door te brengen in de stad. We hebben eerst deze fotosessie volbracht, daarna zijn we aan een tafeltje geschoven bij ’t Hart van Breda. Voor de geïntresseerden: ik bestelde daar een wrap met kip en le boyfriend een broodje carpaccio, dat is echt zijn lievelings. Uiteraard weer de winkelstraat opgezocht en langs de leukste winkels gegaan. Could not resist om weer wat kekke items te kopen hoor.

Daarna weer op het fietsje terug naar huis. Ik ervaar het als ontzettend fijn om op dagen als deze, waar de zon een beetje schijnt en er hier en daar nog bladeren van de bomen waaien, buiten door te brengen. Uiteraard met deze fijne wollen jas en het coltruitje want het is gewoon koud! We gaan met de maand november weer the most wonderful time of the year in. Ik hou er zo van.
X Miranda

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s