OUTFIT | GREEN IS THE NEW BLACK

Women’s suits. Ik heb er al een hele lange tijd veel liefde voor. En wat een geluk dat ze dit seizoen een trend item worden waardoor ze in overvloed te koop zijn, genoeg keus! Zo koos ik een tijdje terug voor deze emerald green variant.

Je ziet er overtuigender en sterker uit in een zo’n pak. Als je je er dan ook prettig in voelt straal je dat ook zeker uit. Maar we vinden het niet allemaal altijd leuk om er zo chic bij te lopen, combineer ‘m dan met een blousje met een fraaie print, een streep of polkadot om het meer eigen te maken. Ook text-tee’s kun je er onder dragen, dat zijn shirts met eventueel een feministische tekst.

Ik koos voor deze outfit een blouse met streep. Dit is wat formeler. Maar er kan ook prima een floral blousje onder met groene accenten!

Om het een wat minder serieuze bedoeling te maken koos ik voor mijn statement oorbellen met facetsteentjes.

Nu de herfst nadert is het fijn als we onze culottes nog kunnen dragen, gezien deze wijd toelopende pijpen heeft is het fijn dat we het niet frisjes zullen hebben, daarom kun je er prima een kniekous met een leuk printje onder dragen of gewoon een effen variant. Meestal laat een culotte onze benen ook korter lijken. Al helemaal als we niet op hakken staan. Daarom is het ideaal als zo’n kous een verlengstuk is van de broek.

X Miranda

Een gedachte over “OUTFIT | GREEN IS THE NEW BLACK

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s