TRAVEL | BEAUTIFUL BARCELONA

7 dagen zon, zee, stad. Zo zag onze zomervakantie dit jaar er uit. We hebben de dagen doorgebracht in het mooie Barcelona. Dwalen door de stad werd afgewisseld met een stop bij een koffietentje voor een iced coffee, of ergens plaats nemen om van uitzichten te genieten.

In Barcelona zijn er ook van die heerlijke smalle Spaanse straatjes met de typerende balkonnetjes.

Ook palmbomen everywhere. Dit gaf een mooi contrast in de straten en het exterieur van de oude gebouwen.

Ook hebben we een tijdje rondgehangen bij het park van Guëll. Hier kan je heerlijk van het uitzicht over de stad genieten. Af en toe zit er ook een muzikant met een instrument die een fijn melodietje speelt.

Aan de Ramblas zit ook La Boqueria. Dat is een grote overdekte markt met verse producten zoals fruit maar ook vlees en vis.

In een zijstraat via de Ramblas kom je bij Plaça Reial terecht, een bekend pleintje met restaurantjes. Het leeft er al tijd en best gezellig om er eventjes rond te hangen.

Ook eten in Barcelona is niet duur. Hieronder zaten we bij een tapasrestaurant aan een gezellig haventje. De gerechtjes kostten nog geen 4 euro per stuk. En het was echt heel erg lekker!

Ook aan datzelfde haventje lagen boten. Je kon hier ook even zitten en rondwandelen, deze omgeving gaf echt een Saint-tropez gevoel.

Uiteraard werd er ook geshopt! Barcelona telt wel zoveel Mango’s en Zara’s en andere boetieks en shops, een waar winkelparadijs voor mij. Onder andere shopte ik een sportlegging bij Oysho, een spaanse keten voor sportkleding en lingerie. Vond dat er erg leuke items te koop waren, helaas heb ik niet alles “nodig” 😜

Samen met mijn vriend heb ik er een fijne tijd gehad, ben benieuwd wat onze volgende bestemming zal zijn.. 💭

X Miranda

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s