OUTFIT | TIMELESS TRENCHCOAT

Half augustus, eigenlijk nog hartje zomer (alhoewel we het met een graadje of 19 moeten bekopen op het moment) en halleluja de najaarscollecties stromen al volop binnen. Zit nog niet echt te wachten op wollige breisels maar ik laat me maar al te graag optijd inspireren hoor! Zo gaan we veel all time favourite classics terug zien in het modebeeld. Zo ook de trenchcoat. Lucky me, want ik mag me een gelukkige bezitter noemen van een klassieker geloof ik! Eentje waar B-1-0-0 jaloers op kan zijn.

De trenchcoat is mijn eerste jas sinds tijden die tegen een hollandse stortbui bestand is, waterafstotend dus. En hij kan in de wasmachine zonder stress want het waslabel staat het toe dus dan mag het. I-de-aal.

Ik houd ervan om jassen open te dragen, ik geloof er stellig in dat een jas part of the outfit is en een soort van opperhuidje is van je outfit.

Zo kun je de trenchcoat dus mooi open dragen, je knoopt de ceintuur achterwaarts vast of je laat ‘m langs je middel bungelen, hij zit in heel wat lusjes geregen dus verliezen doe je de ceintuur niet gauw. Of je draagt ‘m lekker dicht. Je kunt de gaatjes van de ceintuur gebruiken of je knoopt ‘m, maar dan voorwaarts. Door weer en wind stijlvol!

De jas heeft een ruitjespatroon aan de binnenkant wat de trenchcoat een Parisian feeling geeft. Got to love it!

X Miranda

Een gedachte over “OUTFIT | TIMELESS TRENCHCOAT

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s