OUTFIT | SUNDAYS ARE FOR SUNSHINE 

“Zal ik het doen of niet?” Dacht ik 2 maanden terug toen ik deze broek kocht in Den Bosch. Het is een nogal opvallende broek gemixt met grafisch en bloemen. Ook is de broek nog eens een wide leg model. Nu heb ik al een aantal soort kleding stukken met wide leg, ook wel culotte genoemd. Maar deze had ook nog eens een print! Al met al toch de beslissing gemaakt en zoals je kunt zien draag ik de broek met alle plezier.

De combinatie mogelijkheden zijn dan ook weer eindeloos qua kleur. Om de broek enigzins op te laten vallen, kies ik het liefst voor een effen top. Zo combineer ik ‘m hier met een offwhite chiffon blouse, mét kraagje. Ik moet niet weer te veel gaan afwijken van mijn stijl. Want deze broek kon er dan ook net mee door als ik hem op zijn Miranda’s zou willen combineren.

Zoals je kunt zien zit er een strikceintuur bij zodat je de broek lekker kunt tailleren. Omdat de broek van boven nogal poft is het aan te raden om de top in de broek te stoppen. Zo creeër je alsnog taille en het zou zo zonde zijn als je een mooi figuur hebt. Ook is deze mooi met een aangesloten top.

X Miranda

Een gedachte over “OUTFIT | SUNDAYS ARE FOR SUNSHINE 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s