OUTFIT | STROLLING DOWN THE CITY

Wat is er fijner dan op een vrije zondag rond te hangen in je lievelings stad. Ik ben er graag en het leeft er altijd. Struinen door de smalle straatjes met herenhuisjes, flaneren over de Grote markt en op een terrasje zitten met een fijne iced coffee. Het kan zo simpel zijn, zo’n vrije zondag. Op deze fijne zondag droeg ik mijn zwarte jumpsuit.

Onder deze jumpsuit droeg ik mijn beige gestreepte blouse. De combinatiemogelijkheden zijn eindeloos, elk soort blousje of shirtje kan er onder gedragen worden en je kunt het zo chic als casual maken als jij dat wilt.

Onder zo’n jumpsuit met culotte broek kunnen een paar hakken niet ontbreken. Ik draag dan ook het liefst een paar hakken onder dit soort modellen. Zo lijken je benen optisch langer want het 7/8 model van de broek kunnen je benen een stuk korter doen laten lijken.

Misschien is het je opgevallen, ik heb de afgelopen week weer een bezoekje aan de kapper gebracht. Mijn lange bob is eruit geknipt en het is nu op 1 lengte. Het kan weer aangroeien hoor! Weet op het moment niet zo goed wat ik met mijn haar aan moet. Wellicht dat ik de kunst van slag creeëren met een stijltang onder de knie krijg waardoor ik zo’n nonchalant kapseltje krijg die je overal op instagram ziet. Mocht dat lukken, zal het waarschijnlijk terug te zien zijn in een volgende blogpost. 😜

X Miranda

3 gedachtes over “OUTFIT | STROLLING DOWN THE CITY

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s