OUTFIT | BEAUTIFUL IN WHITE

Ik kocht onlangs een maxi jurk voor deze zomer en de jurk was mooier dan ik dacht toen ik het bestelde. De jurk is romantisch en heeft een vintage achtige stijl. Het heeft iets weg van een ingetogen bruidsjurk. Ik ben niet getrouwd noch verloofd. Daar wachten we namelijk nog wel mee. Maar deze jurk is zeker een inspiratie bron voor mijn future bridal dress 👗👰

Ik koos een locatie uit die een beetje bij de stijl zou passen, we liepen wat rond in de wijk en vonden een perfecte achtergrond, met zachtroze bloemetjes en een molen.

Ook heb ik sindskort een nieuwe camera lens. De 50mm f 1.8 van Canon. Zo heb ik een mooiere scherpte diepte verhouding in mijn foto’s en komen mijn outfits beter tot zijn recht!

Het weer is de afgelopen weken echt heerlijk geweest en de zomer in Nederland heeft zich al van haar beste kant laten zien. De wereld is altijd een stuk mooier met een zonnetje aan de lucht.  Tijdens het maken van de outfit foto’s was de zon ook perfect, we hadden de juiste tijd uitgekozen dat het nog niet te warm was en de schaduw enigzins opgezocht zodat de foto’s niet overbelicht zouden zijn!

Geniet van deze dagen met volop zonneschijn.

X Miranda

2 gedachtes over “OUTFIT | BEAUTIFUL IN WHITE

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s