OUTFIT | P IS FOR PASTELS

Zoete pasteltinten en dat ton sur ton in blauw! Het is een kleur wat haast elke blondine goed staat. Heb naast zwart en neutrale tinten dus ook best veel shades of blue in mijn garderobe. Hier combineer ik een jeans ( ja u leest het goed, een jeans..!) In combinatie met een heel schattig ijsvogel blousje, mijn heerlijk perfect uitgesneden babyblue jas en mijn blauwe fluwelen loafers. Als extraatje een subtiele statement ketting met de pasteltinten uit de outfit. 💙

Een ijsvogelprint is iets wat je in het modebeeld van spring/summer 2017 veel terug ziet in collectie.

Om de jeans niet basicbitch te dragen maar dat ik toch “bij mijn geloof” blijf van Chic and classy is my casual comfy heb ik het bewust gecombineerd met loafers en de chiffon ijsvogel blouse. Het blijft toch wennen, een jeans. 🙊

De blouse zou je uiteraard ook prima met een ander pasteltint broek kunnen dragen, zachtroze of ga all white met een offwhite broek. Ook kan er een donkerblauwe pantalon onder gedragen worden. Een paar pumps eronder en helemaal weer op z’n chic!

Geniet van het weekend, geniet van elke dag, klinkt wel ongelofelijk cliché maar heb een paar zware dagen achter de rug.. des te meer apprecieer je een heerlijk vrije zaterdag. Terwijl ik dit schrijf is de ochtend nog best jong en zitten de dauwdruppeltjes nog op het raam en hoor ik vogeltjes mij uit bed zingen en dat ik wat van de dag moet gaan maken.

X Miranda

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s