OUTFIT | PARISIAN CHIC

Eenvoudig en toch classy. Dat moet de look van een Parisienne zijn. Als je het boek “Altijd een Parisienne – waar je ook bent ” hebt gelezen dan weet je onder andere een beetje hoe je zo’n outfit samen stelt. Ik draag mijn witzwart gestreepte top met een pantalon. Parisian chic is tijdloos en kan áltijd.

Zo heb ik rode accenten toegevoegd. Mijn ceintuur en mijn lipstick. Een parisienne look creeër je en moet lijken alsof je er niet te veel moeite voor hebt gedaan, maar toch kleed je je elegant in deze stijl.

De rug van de top is open, zo is het net een ander gestreepte top dan die we bij een parisienne look gewend zijn. Je kunt ook een loose-fit top pakken zodat ‘ie wat oversized valt. Het is maar net wat je leuk vind, want hierin mag alles, als het maar niet veel moeite kost.  😉

Qua schoenen moet je hier ook geen statement mee maken maar ze moeten wel bij de stijl passen. Zo koos ik voor mijn zwarte suède pumps. Ze ogen comfortabel maar dat zíjn ze ook. Je kunt ook voor een paar loafers kiezen.

Hieronder een bron van Pinterest, combinaties die voldoen aan de Parisienne look!  Zoals je kunt zien is het minimalistisch en toch stijvol. Een Parisienne heeft weinig nodig en de combinatie mogelijkheden zijn hier in eindeloos.

Vorig jaar schreef ik een blogpost over het boek “Altijd een Parisienne – waar je ook bent ”  als je hier op klikt dan kom je bij de blogpost! Het boek is echt een aanrader en wellicht dat je jezelf kunt herkennen in een Parisienne. Van stijl tot gevoel.

Hieronder een foto uit mijn blogpost van het boek. Hier staat beschreven wat je in je garderobe zou kunnen hebben om een Parisienne look te creeëren!

X Miranda

4 gedachtes over “OUTFIT | PARISIAN CHIC

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s