TRAVEL | ‘S-HERTOGENBOSCH

Het is dan deze keer geen citytrip maar over mijn “second hometown” heb ik nog geen blogpost geschreven. Omdat ik voor mijn werk zeker 5 dagen per week in de hoofdstad van Noord-Brabant te vinden ben, is het een tweede thuis. Tijd om verder de stad in te gaan, verder dan alleen de werkvloer.

Het bezoekje aan ‘S-Hertogenbosch begonnen we met een lunch bij YoghurtBarn. Dit is een concept waar je  onder andere yoghurtjes, verse smoothies, koffies en gebakjes kunt bestellen!  Je maakt een keus uit een soort yoghurt en bepaald zelf wat je er aan wilt toevoegen. Zo koos ik voor de barn-special, deze komt voor een bepaalde periode, verdwijnt en maakt weer plaats voor een nieuw soort. Barn-yoghurt, granola, caramelsaus, aardbeien en witte chocola maakten mijn yoghurtje. Mijn moeder en vriend kozen voor de choco caramba en brownie bango, iets met chocola en brownies en mango dus. En om het af te sluiten, carrotcake!

Natuurlijk is het ook prettig winkelen in de stad! Den Bosch is een mooie stad met mooie panden. Bijna elke winkel in de buurt van de grote markt heeft dit soort exterieur.

Ook zijn er kleine boetiekjes en concept stores waar ze allerlei snuisterijtjes hebben.

Bij Søstrene Grene heb ik “thee geschept”. Søstrene Grene is een scandinavisch concept. Erg leuk van stationairy tot “schep-thee”, woonartikelen en feestartikelen. De artikelen zijn ook bijzonder op de decimalen geprijsd. Zo zie je artikelen die €1,12 of €2.77 kosten. Geen idee waarom dat niet afgerond is of dat dit een psychologisch trucje is.

De theetjes zijn alvast voor moederdag voor mijn moeder. Zo heb ik een tropische thee, fruitige chinese thee en groene thee voor haar. Ook een goud theeschepje en theefilters.

Een bezoek aan de stad is ook niet compleet zonder bij de Zara te zijn geweest. Dit nam ik mee het paskamertje in. Het zijn uiteindelijk de gebloemde culotte, de mom-jeans (ja een spijkerbroek…!) en het gele jasje geworden! 😶

De middag sloten we af met een heerlijk frietje van De Frietzaak. Deze zit sinds begin dit jaar in Den Bosch en bakt echt lekkere frietjes! 🍟

X Miranda

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s