SHOPPING | NNOOSH by ANNA NOOSHIN

Van items met streepjes kun je er nooit genoeg hebben en ze zijn ook nog eens tijdloos waardoor ze never out of style raken. Zo bracht Anna Nooshin onlangs deze gestreepte top met 🍟💄 buttons uit. Nadat deze voor de tweede keer in een beperkte oplage te koop was, heb ik er een kunnen bestellen! En daar was ie dan eindelijk met de post afgelopen vrijdag.

Nu vind ik deze top wel een fashion item. Maar ik vond hem zo geweldig vanwege het lipstickje en de frietjes. Omdat ik bij mijn stijl wil blijven heb ik deze gecombineerd met een donkerblauwe klassieke pantalon.

Voor het Parisienne effect is deze top niet aansluitend maar een beetje oversized. Nu valt dit bij de armen wel mee, maar de onderkant kun je best losjes in je pantalon blousen.

Verder is mijn outfit all blue everything. Ik draag er mijn fluwelen loafers onder met donkerblauwe highknees met stipjes.

Doordat de bretonse streepjes donkerblauw gekleurd zijn, zijn er genoeg combinatiemogelijkheden. Zo staat de top ook leuk op een high-waist short, op een mom jeans (in mijn geval, bij gebrek aan een ander soort spijkerbroek), op een witte skinny jeans, zelfs op een rode pantalon kan deze leuk staan! Ook lijkt me deze stijlvol op mijn culotte. Daaronder mooie sandaalhakken, maakt het geheel een zomerse outfit.


X Miranda

7 gedachtes over “SHOPPING | NNOOSH by ANNA NOOSHIN

    • Modediertje zegt:

      Ik heb maat S en ben 1.77 lang. Als je wat stevigere armen heb adviseer ik M te bestellen gezien de top van katoen is en bijna niet stretched. 😊

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s