OUTFIT | SUIT UP FOR SPRING

Wat worden wij verwend met heerlijke warme zonnestraaltjes, dagen met vitamine D in overvloed in deze eerste echte weken van de lente. Gezichtje weer de zon in. Wekelijks een ijsje halen bij ijssalons is met dit weer absoluut aan de orde.

Op deze zonnige zondag droeg ik mijn two-piece set met daarop een blazer met volant. Het liefst draag ik setjes. Een broek en blazer die met elkaar matchen of zoals vandaag een top en een broek die samen een two-piece vormen.

De broek is highwaist, heel fijn want zo sluit de top dan wel mooi aan.

Ik kan beiden kledingstukken ook op een andere manier combineren, zo kan ik op de pantalon ook prima een witte/rode/donkerblauwe chiffon blouse combineren. Onder de top zou een witte highwaist jeans leuk zijn!

Enjoy these days of spring ­čî╝

X Miranda

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s