LIFESTYLE | HAPPYNESS PLANNER & DESK PLANNER

Gedachtes, hersenspinsels en ideeën opschrijven is nog nooit zo leuk geweest met deze happyness planner & desk planner.  Mijn hoofd heeft af en toe veel “tabbladen” open staan waardoor het ergens opgeschreven moet worden zodat het niet vergeten wordt! En het oog wil ook wat, ziet het er niet leuk uit?

Eigenlijk was ik opzoek naar wat leuke cadeautjes voor een collega, ik heb deze dingen dan onder andere ook voor haar gekocht, maar kon het niet laten om ze zelf ook maar aan te schaffen en ze voor de prijs hoefde ik ze al helemaal niet te laten!

Je kunt in de happyness planner onder andere je gedachtes kwijt, je ideeën, doelen opstellen en natuurlijk dingen die je gelukkig maken.

Dit is ontzettend handig! Een deskplanner op een clipbord. Zie het als een to-do lijstje voor je week. Planningen zijn voor mij een houvast en overzicht van wat ik moet doen. Als ik taakjes of zaakjes niet opschrijf, dan kan ik het zo maar eens vergeten. En het is helemaal niet erg om het hier op te kunnen schrijven!

Nu wil je vast weten waar deze stationairy van is? Nou, van Hema. Ga er heen. Trek die portomonnee er maar eens bij, vis er een paar eurotjes uit en they are all yours..

X Miranda

Een gedachte over “LIFESTYLE | HAPPYNESS PLANNER & DESK PLANNER

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s