OUTFIT | CAMEL COAT

Another day, another outfit, another coat. Zo kan ik dat wel stellen, want naast een ruim bezit aan kleding, hangt de kapstok ook aardig vol met mijn mooie mantels. Daar is deze camel kleurige mantel er 1 van! En wat is ‘ie warm! Fijn, want dat was wel nodig op deze koude dag. Zolang de temperaturen op z’n winters blijven, zie je mij nog met deze jas!

Voor wie het nog niet gezien had, ik ga sinds het kappersbezoekje van afgelopen donderdag, met een “Lob” kapsel door het leven. Dit omdat ik mijn 30 centimeter lange vlecht gedoneerd heb aan Stichting Haarwensen. Mijn haar heeft nu meer volume en met mijn lange haar deed ik niet veel. Stichting Haarwensen gaat onder andere van mijn vlecht, een haarwerkje maken! Het voelt goed om te weten dat er iets goeds gedaan wordt met mijn gedoneerde haar!

Ik draag mijn fijn gebreide top gecombineerd met mijn gestipte cigarette pants ! Klassiek, eenvoudig, minimalistisch en gekleed.

Om wat kleur toe te voegen aan deze grijze winterdagen, zorg ik dat mijn lippen voorzien zijn met Estée Lauder’s lipstick! Deze lipstick hydrateert dus droogt mijn lippen ook niet uit, daar zit ik namelijk ook niet op te wachten met dit koude weer! Ook wat kleur op mijn wangen met een zachte roze blush.

X Miranda

6 gedachtes over “OUTFIT | CAMEL COAT

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s