SHOPPING | GOOD SHOES TAKE YOU TO GOOD PLACES

Loafers, oxfords, ankleboots. Het liefst in een tijdloos maar klassieke stijl. Dit zijn dan ook mijn lievelings schoeiseltjes van dit moment! Leuk onder een jurkje maar ook onder een pantalon en dan het liefst met geprinte knee-high kousjes.

Het materiaal is van leer. Zo ben ik ook regelmatig in de weer met schoenpoets en een sponsje om ze mooi te houden. Goede verzorging is heel belangrijk met dit materiaal. Anders wordt het gauw dof. En bij lakleer kan het gaan scheuren. Don’t let this happen!

Deze kocht ik een paar maanden terug, ik wou graag een laarsje die mooi aansloot bij mijn enkels. Het model is tijdloos, maar de hak, die is me toch bijzonder! Het zijn als het ware langwerpige spiegel vlakjes. Dit in de kleur bordeaux, zwart en zilver. Dit laarsje is een statement bij een wat eenvoudigere outfit!

Oxford shoes. Ze dragen heerlijk en staan echt onder elke outfit! Mijn all time favourite.

Elke schoenenkast heeft een paar loafers nodig. Ze lopen heerlijk en deze heb ik niet eens uit hoeven lopen, ze zaten meteen lekker. Dit komt doordat dit wat soepeler leer is.

X Miranda

4 gedachtes over “SHOPPING | GOOD SHOES TAKE YOU TO GOOD PLACES

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s