OUTFIT | CLASSIC IN BLACK

A sunday well spend, brings a week of content. Vandaag deze winterse zondagmiddag weer even in Breda geweest. Plaatjes geschoten bij het Bouvigne kasteel en kopjes koffie gedronken in de stad. (Credits to mijn vriend die door weer en wind, rode neusjes en verkleumde handjes, voor me klaar staat om foto’s te maken) Vandaag had ik zin om mezelf in een net pak te hijsen.

All black, met een polkadot blousje en mijn enkellaarsjes van Zara met metallic hak, not so serious. 😉

Ik draag het graag, een suit.  Een speciale gelegenheid hoeft er niet plaats te vinden wil ik deze kledingkeuze maken. Het staat netjes en gekleed. Het is tijdloos en stijlvol. Als je het dan combineert met een statement zoals ik deze laarsjes er onder combineer, is het niet gelijk stijf.

Hierover draag ik mijn beste aankoop van het seizoen, paar maanden geleden kocht ik deze klassieke zwarte mantel bij Zara. Een mantel met een perfecte lengte die mooi over je kleding valt en prettig draagt over jurkjes. Gezien jassen tegenwoordig ook gezien worden als fashion item  mogen deze ook geheel in stijl zijn!

When in doubt, wear black.

X Miranda

5 gedachtes over “OUTFIT | CLASSIC IN BLACK

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s