OUTFIT | MERRY DECEMBER AND A HAPPY EVER AFTER

Het laatste hoofdstuk van 2016 is weer begonnen. December. 🎄 1 van de gezelligste maanden van het jaar vindt ik dan toch wel deze maand. Deze maand mag het koud en guur zijn want dat hoort er toch wel een beetje bij. Vandaag op deze ijskoude maar toch zonnige zondag, weer outfit foto’s kunnen maken. Hier laat ik jullie mijn lievelings jas en mijn nieuwste satijnen blouse met volant/trompetmouwen van Zara zien!

Ik draag het blousje in combinatie met een pantalon die bij de pijpen een klein beetje uitloopt. De stof van de blouse is een mix van viscose en polyester en glanst subtiel, minpuntje er aan is dat ie zodra ik er mijn jas over draag, deze gauw de mouwen laat kreuken. Maar dat mag de pret van dragen van dit klassieke blousje niet drukken. Het is een nette outfit en de mouwtjes maken de outfit weer speels! Onder de pantalon draag ik oxford brogues in lakleer met als detail draag ik daar in kousjes van kant.

Als je denkt dat de perfecte zwarte mantel niet bestaat, dan heb je deze nog niet gezien! Deze mantel is van wol dus deze oogt en draagt gelukkig perfect warm! De mouwen zijn lang genoeg voor mijn armen, dat is af en toe ook lastig te vinden! De jas past heel goed bij mijn garderobe en valt mooi over al mijn kledingstukken. Zoals ik al in eerdere blogposts aangaf, vindt ik een jas ook part of the outfit. Deze past bij vrijwel elke outfit!

Ik kijk zo enorm uit naar deze maand. So many joyfull things to do. Er staan leuke dingen op de planning met familie en vrienden met en naar de feestdagen toe.

 De Steps Dress Boutique in Den Bosch is weer helemaal in kerstsfeer dus ook op mijn werk staat er een gezellige tijd voor de deur.

Fijne decembermaand, lieve modediertjes💋

X Miranda

Een gedachte over “OUTFIT | MERRY DECEMBER AND A HAPPY EVER AFTER

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s