OUTFIT | COSY NOVEMBER

Bij koude en gure temperaturen als die van afgelopen dagen, hoort een knusse outfit. ‘Savonds vriest het zelfs al en gaan hier de kaarsjes aan. In November is de herfst op haar mooist en ogen de bomen grasvelden warm bruin/rood buiten. Nog even en alles is kaal in de winter straks, dus nog gauw wat mooie herfstige outfit foto’s schieten! 🍁

wp-1479053286967.jpg

Ik heb mijn bruine pied de poule short van Zara gecombineerd met de nieuwe gerecyclede  ruffle blouse van H&M. Omdat ik een jas ook een outfit item vind, heb ik mijn teddy-achtige jas van Zara er over gecombineerd. Dit soort tinten combineer ik dan het liefst met accesoires in goud kleur.

X Miranda

5 gedachtes over “OUTFIT | COSY NOVEMBER

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s