LIFESTYLE | SWEATER WEATHER ESSENTIALS

We moeten er met z’n allen toch echt aan gaan geloven dat de periode van kou, regen en herfstachtige tafereeltjes echt is aangebroken. Maar je kunt dit natuurlijk ook zonnig in zien! Met allerlei essentials die je nodig kunt hebben in deze periode van het jaar!

1. Knitwear

Truien, truien, truien. Op koude regenachtige dagen is het toch fijn dat ze bestaan. Het liefst met een percentage wol er in, dat houdt je dan ook echt warm want wol reageert op de warmte van je lichaam. Heerlijk om dus niet weg te hoeven bibberen op de bank. Afgelopen nazomer kocht ik 2 fijngebreide truien met kasjmier. Het is een mooie zachte kwaliteit wol. Ik heb een donkergrijze en lichtroze variant. Aangezien er kasjmier in verwerkt zit was de prijs ook wat hoger, maar de kwaliteit is er wel naar en als je de truien goed verzorgd hebben deze ook een langere “levensduur”

2. A few cups of tea a day, keeps the cold feeling away

Ik spaar ze, kop en schotels. Ik woon namelijk nog niet op mezelf, maar zodra het zover is, zal mijn huisje een villa kakelbont van kop en schotels, mokken en servies zijn! Ik kan genieten van een fijn kopje thee of koffie en hoe leuk is het dan als het uit een schattig kopje gedronken kan worden! Op de bank, als het buiten koud en guur is.. deze tijd is de perfecte tijd om het binnen gezellig en knus te maken!

3. Lees boeken

Als ik boeken lees, dan lees ik ze over mode, modemensen, iconen of lifestyle. Ik heb al eerder een blogpost besteed aan Altijd een Parisienne, als je op de titel klikt dan kom je bij de blogpost. Gezien de weersomstandigheden en de tijd van onder andere terrasjes pakken, voorbij is, is het lezen van je lievelingsboeken een prima tijdsbesteding op je vrije dag toch?

Deze tijd van het jaar is voor mij ook nooit zo bevorderlijk voor mijn huid. Meestal door gebrek aan vitamine D wordt mijn huid af en toe erg onrustig. Ook is het ‘sochtends nog heel donker als de wekker om 5:58 gaat. (Ik zet de wekker op oneven tijden. Omdat het kan. Gek kleinigheidje van mezelf.) Ik kan dan met moeite uit bed komen en die moeite weerspiegelt zich op mijn gezicht waardoor de wallen onder mijn ogen en mijn concealer camouflage make up beste vriendjes zijn! Dag in, dag uit. Maar goed, kopje koffie erin en mijn energiepijl gaat wat omhoog om mezelf naar het station te haasten om vervolgens 40 minuutjes in een overvolle trein naar Den Bosch een klein beetje tijd voor mezelf te hebben, waarin ik mijn dag begin met mijn lievelingsmuziek te luisteren. Story of my life.

Enjoy these fall days! 🍁

X Miranda

8 gedachtes over “LIFESTYLE | SWEATER WEATHER ESSENTIALS

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s