OUTFIT | CHARMING OCTOBER

What not to love about de herfst! Oktober en November zijn toch wel de charmantste maanden, zodra de zon langzaam aan opkomt en de zonnestralen door de goudbruin gekleurde bladeren aan bomen schijnen, ben ik mij aan het klaar maken voor een nieuwe dag en daarbij hoort wederom een herfstige outfit en een stijlvolle jas!

wp-1476737544403.jpg

wp-1476739117308.jpg

Wat ben ik ontzettend happy met mijn geruite jas. Het is een lang model, ideaal voor over jurkjes, rokjes en shortjes-met-panty. Een jas is ook part of the outfit. Voornamelijk bij deze look. Ik heb er mijn pyjama-look blousje onder in combinatie met mijn zwarte militairy short. Daaronder draag ik mijn overknee laarzen! De tinten komen goed overeen met elkaar, waardoor het meer 1 geheel wordt.

Om een statement te maken, draag ik de rode tas bij me. De rode lipstick matcht er toevallig ook mooi bij! 💋

De combinatie van de eenvoudige tinten en de rode statement, maken de look classy en tijdloos!

Herfst in de stad, een park vol met bomen die hun bladeren los laten, koffietentjes waar je plaats kunt nemen om een heerlijke kop koffie of thee te drinken, naar buiten staren, dit zou zo maar een simpel voorbeeld kunnen zijn van een fijne vrije dag in oktober.🍁🍃🍂

X Miranda

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s