SHOPPING | AUTUMN IN THE AIR 

Het jurkjes-met-panty seizoen is aangebroken! En hoe kun je dit nu beter starten dan jezelf te trakteren op een jurkje uit de Steps collectie. In het bijzonder dit jurkje uit de recent gelanceerde MarieClaire collectie! 👗

Dit soepelvallende jurkje van een mooie kwaliteit polyester shopte ik onlangs in onze “dresses store” waar ik tevens ook werk, we hebben weer ontzettend mooie en diverse jurkjes in de collectie, het kost me dan ook moeite om niet alles te willen aanschaffen 😜

Het is een echt herfstachtig jurkje! De roestkleur is een altijd terug komende kleur in dit seizoen. Doordat het jurkje een paar centimeter boven de knie valt, is het mooi deze te combineren met een paar overknee laarzen!

Het mouwtje is driekwart en heeft een splitje waardoor deze een subtiel trompetmouwtje wordt, wat dit speelse jurkje een leuke touch geeft! Het zijn de kleine details die het ‘m doen! 😊

De combinatie van de print en het zwarte kraagje maakt het jurkje een retro item! Een trend wat dit seizoen ook zeker niet ontbreekt! Kortom, dit jurkje is een musthave voor dit najaar! Je vind het jurkje > hier! <

Fijne zaterdag! 🍃🍂🍁

X Miranda

6 gedachtes over “SHOPPING | AUTUMN IN THE AIR 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s