SHOPPING | BLACK WHITE COLOURBLOCKING

HERFST! het is vandaag officiëel herfst, alleen de temperaturen zijn nog aan de hoge kant voor de tijd van het jaar, dus gebreide truitjes hoef je nog niet aan te trekken, maar je kunt alvast wel de voor nu draagbare najaars kleding tevoorschijn halen.. of shoppen 😏 Zo kocht ik laatst dit zwart/wit colourblocking blousje. En meer.

Al in geen tijden kocht ik kleding bij Primark. Enkel panties. Tot laatst, het ene na het andere blousje belandde in mijn mand en ik nam ze mee! Ik vond ze stuk voor stuk erg tof en het materiaal waar het van was gemaakt was deze keer ook van gewenste kwaliteit. Aanschouw hieronder een greep uit het aantal blousjes

Naar de pyjama-look blouse met zwarte (of witte) biesjes was ik al een tijdje op zoek. Alleen kwam ik ze af en toe tegen en vond ik de stof too much; glanzend satijn waardoor het echt op een pyjama leek. Deze blouse is van chiffon en heeft een mooi rond kraagje en een strikje. Ook het borstzakje mag niet ontbreken bij dit typische blousje.

Daarnaast is ook de blouse met dubbele strepen in verschillende diktes een trend van dit najaar. Deze blouse is seventies geinspireerd.

Verder kocht ik ook een blouse in victoriaanse stijl. Een gerufflede blouse, zelfs het kraagje en bij de mouwtjes zijn mooi afgewerkt met ruffletjes.

Nu even terug over mijn zwart witte colourblock blousje! Ik heb het gecombineerd met een short en panties. Dit blousje is op haar leukst als je het gewoon laat voor wat het is, je hoeft het niet per see in je short te blousen want het effect van de twee kleuren moet wel opvallend blijven. Ik toverde mijn zwarte overknee laarzen ( niet zichtbaar op fotos) tevoorschijn en zo was de outfit compleet in combinatie met de statement hoed.

Goodbye summer, hello charming autumn! 🍁🍃 

X Miranda

4 gedachtes over “SHOPPING | BLACK WHITE COLOURBLOCKING

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s