OUTFIT | SUNDAY IN SEPTEMBER

In deze outfit draag ik mijn pied de poule pantalon gecombineerd met een witte rib gebreide top met een half colletje. De zomer zit langzamerhand in de schaduw van de herfst en daarom veranderd mijn garderobe mee. Hallo najaarsfashion!

Ik heb het altijd met ieder seizoen, dat als het op zijn eind loopt, ik niet kan wachten om mn garderobe om te switchen! Ik denk dat dit te maken heeft met het feit dat ik in een kledingwinkel werk, daar komen de seizoenscollecties ook altijd optijd!

De nauwsluitende rib gebreide trui zie je dit seizoen weer terug komen! Retro en 70’s geinspireerd. De neutrale kleuren zoals zwart en wit zijn altijd aanwezig, maar ook de oudroze variant en de mosterdgele zijn 1 van de trends.  Combineer ze op een pantalon en je bent city chic gekleed, een zwarte skinny jeans om hem wat casual te dragen of onder een salopette rok , dat is wat je in het modebeeld veel ziet momenteel, love it or hate it.

Ik draag het liefst dit soort tops klassiek. Met de tijdloze pied de poule pantalon, is dit een prima outfit voor deze zondagse zondag in September. 🍃

X Miranda

6 gedachtes over “OUTFIT | SUNDAY IN SEPTEMBER

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s