SHOPPING | OFF-SHOULDER BLOUSE

Eindelijk is de zomer er weer! Ook al loopt deze bijna op zijn eind, liggen de kruidnootjes hier en daar al in winkels, gaan we toch nog even een paar mooie zomerse dagen tegemoet! Ik heb daarom mijn off-shoulder blouse uit de walk-in-closet getrokken!


Ook heb ik mijn zomervakantie nog te goed! Vanaf volgende week heb ik 3 weken vrij en ga ik in de eerste week naar Boedapest en vervolgens in de derde week naar Lissabon! Ik ben van plan deze blouse mee te nemen. Hij is zomers en stijlvol vanwege de strepen! Katoen maakt zo’n top casual, combineer ‘m met een pantalon of kokerrok en hij is very classy!

De top draagt heerlijk luchtig en volgens de weersvoorspellingen gaat het ook stralend weer zijn volgende week in Boedapest! Ik heb er ontzettend veel zin in!

Deze top is van H&M! Kocht het een tijdje terug tijdens een bezoekje in het winkelcentrum hier. Ik kwam eigenlijk voor tandpasta bij de kruidvat, toch kreeg ik het voor elkaar om bij de H&M te belanden. Lang leve het vrouw zijn! 😜

X Miranda

Een gedachte over “SHOPPING | OFF-SHOULDER BLOUSE

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s