SHOPPING | BURKELY BAG

Deze keer geen blogpost over outfits. Deze blogpost gaat over mijn recent aangeschafte leren tas van Burkely

Ik was toe aan een nieuwe tas. Mijn vorige tas van Zara was een wat kleinere handtas, waar altijd nét niet alles in paste wat ik bijvoorbeeld op een werkdag mee wil nemen. Deze tas van Burkely is daarmee wel perfect!

De tas is van echt leer! Dat ruik je ook heel goed! Ik kocht altijd van die na-maak leren tassen. Maar dit item is zeker geen miskoop! Het is een ruime tas met een groot open vak met een magnetische sluiting. Daarnaast heeft de tas ook nog 2 vakken met ritssluiting. Ideaal!

Omdat ik sinds kort met de trein moet reizen naar mijn werk, is het altijd fijn dat je een tas hebt waar je veel in kunt stoppen. Alle benodigdheden die een vrouw nodig heeft op een dag, passen er in!

De tas is heel tijdloos. Dit komt door de eenvoudige maar toch klassieke look van de tas. De tas kan daarom ook bij ieder soort outfit passen. Ook is het fijn dat de tas geen opvallend gekleurde rits of details heeft zoals goud of witzilver. Ik wissel namelijk mijn sieraden af met goud of zilver, dus deze tas zal hierbij nooit vloeken!

De tas is dus van het merk Burkely. Maar Steps heeft deze tas momenteel in haar collectie! Ook kun je deze tas vinden op www.steps.nl !

X Miranda

3 gedachtes over “SHOPPING | BURKELY BAG

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s