SHOPPING | ZIJDEN VOLANT BLOUSE

Blousjes met ruches of volants vallen onder mijn favoriete blousjes. Combineer ze met een kokerrok of pantalon en je hoeft bijna niets meer aan je outfit toe te voegen. Zo gaat deze blogpost over mijn zijden volant blouse van de premium quality lijn van H&M. De volants aan de blouse zijn de eyecatcher van de outfit.

De blouse is een mix van zijde en viscose. De blouse heeft een lichte glans in crème kleur. Ik droeg deze blouse naar mijn dagje weg in Brugge. In combinatie met mijn pantalon en mijn all time favorite zara moccasins!

Ik kan nooit genoeg krijgen van dit soort mooie foto’s van de omgeving en zowel interieur als exterieur. De stijl van het blousje past dan ook heel goed bij het klassieke sfeertje daar. 😊

Dit blousje is ook beschikbaar in zwart en momenteel te koop in de H&M sale online.

X Miranda

2 gedachtes over “SHOPPING | ZIJDEN VOLANT BLOUSE

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s