OUTFIT | SUIT UP FOR THE CITY

Vandaag heb ik samen met 2 vriendinnen foto’s gemaakt in Breda. Ik droeg mijn grijs gemeleerde suit : pantalon, blazer en een soepelvallende witte blouse. Het is tijdloos en altijd goed voor veel gelegenheden. Van een zakelijke afspraak tot een middagje lunch of dineravondje. Ik draag dit soort outfits dan het liefst.

Ik ben heel blij met het eindresultaat van de foto’s. Ik heb mijn canon eos 750D pas sinds januari dit jaar en beetje bij beetje kom ik achter bepaalde knopjes en techniekjes waar ik nog niet achter was. Many thanks to my dear friends Moniek & Janice. (www.dojanicia.com)

Doordat het weer zo veranderlijk was vandaag, was het soms te warm met het blazertje aan. En zodra de zon achter de wolken was, had ik de blazer toch wel weer nodig. Ook zonder blazer is de outfit nog steeds tof. De blouse en de pantalon zijn perfecte wardrobe essentials je kunt ze met veel kledingstukken combineren. Ik draag het liefst hakken onder dit soort outfits. Inclusief een rood lippenstiftje en nagellak. Mijn all time favorite pareloorbelletjes mogen niet ontbreken om het geheel een vrouwelijke touch te geven.

Op de pantalon draag ik ook de western ceintuur waarover ik schreef ik mijn vorige blogpost. Zo zie je dat de ceintuur ook prima op een geklede pantalon gedragen kan worden!

De hele outfit is van de Modern Classic lijn van H&M.

X Miranda

3 gedachtes over “OUTFIT | SUIT UP FOR THE CITY

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s