OUTFIT | BLACK VELVET

Zwart fluweel. Deze top heeft het, afgewerkt met kant. Er is misschien wel geen 1 tint zwarter dan zwart fluweel. Ik heb dan ook geen kledingstuk wat precies matcht met het diepe zwart van deze top. Maar dat maakt niet veel uit, zolang het geheel maar 1 stijl blijft. Zo heb ik de top gecombineerd met een zwarte high waist palazzo pant.

 

Een palazzo pant is een (meestal) high waist pantalon met wijd uitlopende pijpen. Je zult deze broek binnenkort terug zien wanneer ik uitgebreid aandacht besteed aan deze palazzo pant.

De top is afgewerkt met kant. Je ziet dit soort tops in veel collecties terug komen, in allerlei kleurtjes en stoffen. Meestal chiffon.

Om toch wat over de top heen te dragen en in Nederland niet altijd de gewenste temperaturen zijn in zomertijd, kun je bij deze outfit het beste iets van een blazer dragen. Zo heb ik deze witte blazer gekozen, het downdressed de outfit niet en wit is een mooi contrast op zwart.

De bralette wordt kun je heel goed onder dit soort tops combineren. Een bralette is een soft-BH. Deze kun je ook prima dragen onder een soepelvallende chiffon blouse.

De blackvelvet top is van H&M, de palazzo pant is van Steps en de bralette is van H&M

X Miranda

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s