OUTFIT | FLOWERED UP

Wat een mooie zomerse start van een maandag in hartje Juli. Shout out naar mijn mams, ze is vandaag de birthdaygirl! Het wordt vandaag een mooie dag. En daar hoort een mooie outfit bij!

Ik heb laatst nog een aantal items besteld uit de mango sale! Deze blouse was voor €9,99 zonder twijfel van mij. Ik had deze mosterdgele rok en bedacht dat deze blouse er perfect bij kon staan! En ja, vanochtend stond de pakketbezorger al vroeg voor de deur om mij te verblijden met het langverwachte pakketje! Oh wat was ik weer zielsgelukkig toen de items paste en de kwaliteit van de stoffen mij beviel! Het is gewoon polyester. Maar tegenwoordig zijn er een aantal structuren van dus kan de ene anders aanvoelen als de andere. Er zat ook een blousje bij die ik voor mijn moeder had besteld, gewoon als cadeautje en wat leuk dat deze dan ook op haar verjaardag kwam!

In de grote bloemen zitten meerdere geeltinten waardoor het perfect matcht met mijn rok! Voordeel van de warme kleur geel is dat het heel zomers kan ogen, maar voor de herfst ook een perfecte kleur voor is!

Shop het blousje hier! En voor de rok moet je hier op klikken!

Enjoy summertime! 🌻

X Miranda

2 gedachtes over “OUTFIT | FLOWERED UP

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s