OUTFIT | BLACK ELEGANCE

Strepen. Horizontaal of verticaal. Het lijkt wel alsof ze never out of fashion raken. Dat maakt de streep tijdloos. Je ziet ze steeds in diverse collecties terug komen. In allerlei diktes. De blouse die ik draag heb ik al eerder gepost in mn sale shopping blogpost.

Ik heb ervoor gekozen om het bij zwart wit te laten en uiteraard draag ik mijn rode lipstick als constrastering! Bij zo’n outfit knalt de rode kleur er helemaal uit en dat is gaaf. ☺

De outfit kan wat mij betreft voor veel gelegenheden gedragen worden! Een avondje uit naar een restaurant, een borrel, avondje bioscoop, een sollicitatiegesprek of gewoon thuis, terwijl vele hun voorkeur uit gaan naar een huispak of een comfi spijkerbroek, draag ik deze outfit tijdens het stofzuigen of zo. 😜

Verder houd ik ook echt enorm van mn statement parelketting. Bij dit soort blousjes kan een finishing touch niet ontbreken! De ketting is al n beetje z’n goude kleur aan het verliezen waardoor de ketting soms zilver oogt. Het kan allebei. Ik zou er dus een zilveren of gouden horloge bij kunnen combineren.

Fijn weekend 💋

X Miranda

6 gedachtes over “OUTFIT | BLACK ELEGANCE

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s