DRESSBOY BY IKEA

Ik had er nog nooit eerder van gehoord. Een Dressboy. En dat als modeliefhebber, foei! Maar ik heb er dus laatst 1 aangeschaft van Ikea. Nu heb ik al een ladekast, 3 kledingrekken en een mannequin. Maar een dressboy, nee die ontbrak nog aan de verzameling mode atributen.

Tadaaa, dit is ‘m dan!

De dressboy heeft de vorm van een lichaamsfiguur. Het is de bedoeling dat je onder andere hier je setje kleding tentoon stelt die je de volgende dag aan wilt trekken bijvoorbeeld, scheelt weer “ik-heb-niets-om-aan-te-trekken” momentje in de ochtend. ( Wat ik  overigens erg tegenstrijdig vind van mezelf aangezien ik altijd op de ochtend zelf pas beslis wat ik aantrek, want ik pas mijn kleding aan op hoe ik me die dag voel. Kleding is gevoel, emotie! 😜) Maar voor de mensen die dit niets uitmaakt, is zoiets een oplossing!

Waarom heb ik dan een Dressboy als ik toch geen kleding van te voren klaar leg/hang? Gewoon, voor de heb! Zoals je ziet heeft het ook van die handige haakjes waar je het éen en het ander aan kunt hangen, sjaaltjes, kettingen bijvoorbeeld, maar ik zal het ook willen gebruiken voor kledingsets op te presenteren voor op de blog!

Wat handig is, is dat je je kledingset volledig kunt ophangen! Zelfs je sieraden kunnen hun plekje krijgen op de Dressboy! Ontelbaar veel mogelijkheden biedt de Dressboy! Voor €12,95 ben je al proud owner van zo’n ding! Je vind ‘m uiteraard bij Ikea .

X Miranda

8 gedachtes over “DRESSBOY BY IKEA

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s