OUTFIT | BIRDS BLOUSE

Combineren. Combineren. Combineren. Voordat ik een aankoop doe, bedenk ik me altijd eerst waarmee ik het met mijn huidige garderobe kan combineren. Mijn kleding hangt nooit als setjes in de kast en wil zoveel mogelijk verschillende sets kunnen maken met 1 kledingstuk.

Zo kocht ik deze blouse afgelopen najaar bij de Zara in Amsterdam. Ein-de-lijk na hem al zovaak op de webshop bekeken te hebben, besloot ik om hem daar in de winkel te gaan passen. Wat mij tegenviel is de kwaliteit stof. Hij is namelijk van 100% viscose. Kreukjes everytime, everywhere. Maar alsnog werd deze blouse van mij, liet me niet tegen houden door de stof.

De blouse heeft de kleuren offwhite, rood, donkerblauw en cognac. Ideale basiskleuren die vaak in kleding zit verwerkt! Zo laat ik je hier onder combinaties zien met 2 broeken en een rokje.

1. Een donkerblauwe pantalon

2. Bruin suedine rokje

3. Rode pantalon

X Miranda

2 gedachtes over “OUTFIT | BIRDS BLOUSE

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s