OUTFIT | PRETTY IN PINK 

Roze is 1 van mijn favoriete kleuren die ik graag zowel in mijn kleding draag als mijn make up! Samen met rood vind ik het hele vrouwelijke kleuren en draag deze dan ook graag als lipstick op mijn lippen! Vandaag is het de eerste zomerse dag in de officiële zomer, alhoewel het zonnetje af en toe verdwijnd, wat ook zichtbaar in mijn foto’s is. Vandaag heb ik verschillende tinten roze ton sûr ton gecombineerd met als basis een offwhite skinny.

 

wp-1468152941047.jpg

Het jasje is van Zara. Deze kocht ik 2 jaar geleden in de zomeruitverkoop. Ik vond het jasje zo leuk, vanwege haar sixties model en de split op de rug. Deze draag ik in combinatie met mijn oudroze ruffle top van H&M. De lipstick is van Estée Lauder van de Pure color envy in de kleur Infamous.

Happy sunday everyone! 🌸

X Miranda

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s